Star Wars Omnibus: The Complete Saga – Episodes I-VI

Ausgabe • Comic

Star Wars Omnibus: The Complete Saga - Episodes I-VI (21.09.2011)
Datum:21.09.2011
Mitwirkende:
Cover:Tsuneo Sanda
Verlag:Dark Horse (Verlagsseite)
Formatinfos:
  • Sammelband, Softcover (Digest)
  • 600 S.
  • 978-1-59582-832-3
  • $24,99 USD
Reihe:Star Wars Omnibus
Ären:Ära des Aufstiegs des Imperiums, Klonkriege, Ära der Rebellion
Timeline:32 VSY bis 4 NSY
Bestellen:

The comics adaptations of the complete Star Wars film saga–in one volume! From Qui-Gon Jinn and Obi-Wan Kenobi’s fateful encounter with Darth Maul to Luke Skywalker’s victory over the Sith and Darth Vader’s redemption, it’s all here.

Produced over the decades as the movies–including Star Wars: Episode IV A New Hope-Special Edition–were released, the creative credits read like a who’s who of comics greatness. This is a must-have package.

• A perfect companion volume to your Blu-Ray set!
  • A value package-600 pages!
  • All six movie adaptations in one volume!

Enthaltene Werke (6)

Star Wars #39: The Empire Strikes Back: Beginning (24.06.1980)
Episode V: The Empire Strikes Back (Comic)
Deutscher Titel: Episode V: Das Imperium schlägt zurück (Comic)
123456
Archie Goodwin (Autor, Redakteur), Al Williamson (Zeichner), Carlos Garzón (Zeichner), Glynis Oliver (Kolorist), Jim Novak (Letterer), Rick Veitch (Letterer), Danny Fingeroth (Redakteur), Jim Shooter (Redakteur), Mary Jo Duffy (Redakteur)
Krieg der Sterne, Sonderausgabe 3: Die Rückkehr der Jedi-Ritter
Episode VI: Return of the Jedi (Comic)
Deutscher Titel: Episode VI: Die Rückkehr der Jedi-Ritter (Comic)
1234
Archie Goodwin (Autor), Al Williamson (Zeichner), Carlos Garzón (Zeichner), Ron Frenz (Zeichner), Tom Palmer (Zeichner), Bob Sharen (Kolorist), Christie Scheele (Kolorist), Ed King (Letterer), Jim Shooter (Redakteur), Mary Jo Duffy (Redakteur), Michael Higgins (Redakteur)
Star Wars Special Edition: A New Hope (18.04.2017)
A New Hope – The Special Edition (Comic)
Deutscher Titel: Eine neue Hoffnung – Special Edition (Comic)
1234
Bruce Jones (Autor), Eduardo Barreto (Zeichner, Tuschezeichner), Al Williamson (Tuschezeichner), Carlos Garzón (Tuschezeichner), Cary Porter (Kolorist), James Sinclair (Kolorist), Steve Dutro (Letterer), Bob Cooper (Redakteur), Dave Land (Redakteur)
Episode I: The Phantom Menace #1 (05.05.1999)
Episode I: The Phantom Menace (Comic)
Deutscher Titel: Episode I: Die dunkle Bedrohung (Comic)
1234
Henry Gilroy (Autor), Rodolfo Damaggio (Zeichner), Al Williamson (Tuschezeichner), Dave Nestelle (Kolorist), Harold MacKinnon (Kolorist), Steve Dutro (Letterer), Dave Land (Redakteur)
Masters Series #9: Episode II – Angriff der Klonkrieger (13.10.2014/16.02.2015)
Episode II: Attack of the Clones (Comic)
Deutscher Titel: Episode II: Angriff der Klonkrieger (Comic)
1234
Henry Gilroy (Autor), Jan Duursema (Zeichner), Ray Kryssing (Tuschezeichner), Chris Horn (Kolorist), Dan Jackson (Kolorist), Dave McCaig (Kolorist), Dave Nestelle (Kolorist), Digital Chameleon (Kolorist), Jason Hvam (Kolorist), Steve Dutro (Letterer), Dave Land (Redakteur)
Masters Series #11: Star Wars Episode III – Die Rache der Sith (20.07.2015)
Episode III: Revenge of the Sith (Comic)
Deutscher Titel: Episode III: Die Rache der Sith (Comic)
1234
Christopher Cerasi (Autor), Douglas Wheatley (Zeichner), Chris Chuckry (Kolorist), Michael David Thomas (Letterer), Randy Stradley (Redakteur)
Eintrag erstellt von: Florian. Letzte Änderung von: Florian.