Star Wars Omnibus: A Long Time Ago… Volume 1

Ausgabe • Comic

Star Wars Omnibus: A Long Time Ago... Volume 1 (08.01.2015)
Datum:08.01.2015
Mitwirkende:
Cover:
Verlag:Marvel (Verlagsseite)
Formatinfos:
  • E-Book, Sammelband
  • 491 S.
  • 978-1-3024-4985-8
  • $19,99 USD
Reihen:
Ära:Ära der Rebellion
Timeline:0 NSY
Bestellen:

Collects Star Wars (1977) #1-27. Collecting the first twenty-six issues of the Marvel Comics Star Wars series that launched in 1977 (the same year as the first film), this first volume of Star Wars Omnibus: A Long Time Ago . . . is a must have for any Star Wars fan!

Enthaltene Werke (22)

Star Wars #1 (12.04.1977)
123456
Roy Thomas (Autor, Redakteur), Howard Chaykin (Zeichner), Steve Leialoha (Zeichner, Tuschezeichner, Kolorist), Bill Wray (Tuschezeichner), Rick Hoberg (Tuschezeichner), Glynis Oliver (Kolorist), Marie Severin (Kolorist), Paty Cockrum (Kolorist), Archie Goodwin (Redakteur)
Star Wars #7: New Planets, New Perils!
Howard Chaykin (Autor, Zeichner), Roy Thomas (Autor, Redakteur), Frank Springer (Tuschezeichner), Carl Gafford (Kolorist), Archie Goodwin (Redakteur)
Star Wars #8: Eight for Aduba-3
Howard Chaykin (Autor, Zeichner), Roy Thomas (Autor, Redakteur), Tom Palmer (Zeichner, Kolorist), Archie Goodwin (Redakteur)
Star Wars #9: Showdown on a Wasteland World!
Roy Thomas (Autor, Redakteur), Howard Chaykin (Zeichner), Tom Palmer (Zeichner, Kolorist), Archie Goodwin (Redakteur)
Star Wars #10: Behemoth from the World Below
Donald F. Glut (Autor), Howard Chaykin (Autor, Zeichner), Roy Thomas (Autor, Redakteur), Alan Kupperberg (Zeichner), Tom Palmer (Zeichner, Tuschezeichner), Françoise Mouly (Kolorist)
Star Wars #11: Star Search!
Archie Goodwin (Autor, Redakteur), Carmine Infantino (Zeichner), Terry Austin (Zeichner), Janice Cohen (Kolorist), Roy Thomas (Redakteur)
Star Wars #12: Doomworld!
Archie Goodwin (Autor, Redakteur), Carmine Infantino (Zeichner), Terry Austin (Zeichner), Janice Cohen (Kolorist), Jim Shooter (Redakteur)
Star Wars #13: Day of the Dragon Lords!
Star Wars #14: The The Sound of Armageddon!
Star Wars #15: Star Duel!
Star Wars #16: The Hunter!
Archie Goodwin (Autor, Redakteur), Bob Wiacek (Zeichner), Walter Simonson (Zeichner), Bob Sharen (Kolorist), Jim Shooter (Redakteur)
Star Wars #17: Crucible!
Archie Goodwin (Autor, Redakteur), Chris Claremont (Autor), Allen Milgrom (Zeichner), Herb Trimpe (Zeichner), Marie Severin (Kolorist), Jim Shooter (Redakteur)
Star Wars #18: The Empire Strikes
Archie Goodwin (Autor, Redakteur), Carmine Infantino (Zeichner), Gene Day (Zeichner), Janice Cohen (Kolorist), Jim Shooter (Redakteur)
Star Wars #19: The Ultimate Gamble!
Archie Goodwin (Autor, Redakteur), Bob Wiacek (Zeichner), Carmine Infantino (Zeichner), Carl Gafford (Kolorist), Jim Shooter (Redakteur)
Star Wars 20: Deathgame
Archie Goodwin (Autor, Redakteur), Bob Wiacek (Zeichner), Carmine Infantino (Zeichner), George Roussos (Kolorist), Jim Shooter (Redakteur)
Star Wars #21: Shadow of a Dark Lord
Archie Goodwin (Autor, Redakteur), Carmine Infantino (Zeichner), Gene Day (Zeichner), George Roussos (Kolorist), Jim Shooter (Redakteur)
Star Wars #22: To the Last Gladiator
Archie Goodwin (Autor, Redakteur), Bob Wiacek (Zeichner), Carmine Infantino (Zeichner), Bob Sharen (Kolorist), Jim Shooter (Redakteur)
Star Wars #23: Flight Into Fury
Star Wars #24: Silent Drifting
Mary Jo Duffy (Autor), Bob Wiacek (Zeichner), Carmine Infantino (Zeichner), Petra Goldberg (Kolorist), Archie Goodwin (Redakteur), Jim Shooter (Redakteur)
Star Wars #25: Siege at Yavin
Archie Goodwin (Autor), Carmine Infantino (Zeichner), Gene Day (Zeichner), Ben Sean (Kolorist), Jim Shooter (Redakteur)
Star Wars #26: Doom Mission!
Archie Goodwin (Autor, Redakteur), Bob Wiacek (Zeichner), Carmine Infantino (Zeichner), Petra Goldberg (Kolorist), Jim Shooter (Redakteur)
Star Wars #27: Return of the Hunter
Eintrag erstellt von: Florian. Letzte Änderung von: Florian.