Star Wars Omnibus: The Complete Saga – Episodes I-VI

Ausgabe • Comic

Star Wars Omnibus: The Complete Saga – Episodes I-VI (08.01.2015)
Datum:08.01.2015
Mitwirkende:
Cover:Tsuneo Sanda
Verlag:Marvel (Verlagsseite)
Formatinfos:
  • E-Book, Sammelband
  • 607 S.
  • 978-1-3024-5354-1
  • $19,99 USD
Reihen:
Ären:Ära des Aufstiegs des Imperiums, Klonkriege, Ära der Rebellion
Timeline:32 VSY bis 4 NSY
Bestellen:

Collects Star Wars Episode I: The Phantom Menace (1999) #1-4, Star Wars Episode II: Attack of the Clones (2002) #1-4, Star Wars Episode III: Revenge of the Sith (2005) #1-4, Star Wars: A New Hope – The Special Edition (1997) #1-4, Classic Star Wars: The Empire Strikes Back (1994) #1-2, Classic Star Wars: Return of the Jedi (1994) #1-2. The comics adaptations of the complete Star Wars film saga – in one volume! From Qui-Gon Jinn and Obi-Wan Kenobi’s fateful encounter with Darth Maul to Luke Skywalker’s victory over the Sith and Darth Vader’s redemption, it’s all here! Produced over the decades as the movies – including the Special Edition of Episode IV: A New Hope – were released, the creative credits read like a Who’s Who of comics greatness.

Enthaltene Werke (6)

Star Wars #39: The Empire Strikes Back: Beginning (24.06.1980)Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back (Comic)
Archie Goodwin (Autor, Redakteur), Al Williamson (Zeichner), Carlos Garzón (Zeichner), Glynis Oliver (Kolorist), Danny Fingeroth (Redakteur), Jim Shooter (Redakteur), Mary Jo Duffy (Redakteur)
Krieg der Sterne, Sonderausgabe 3: Die Rückkehr der Jedi-RitterStar Wars Episode VI: Return of the Jedi (Comic)
Archie Goodwin (Autor), Al Williamson (Zeichner), Carlos Garzón (Zeichner), Ron Frenz (Zeichner), Tom Palmer (Zeichner), Bob Sharen (Kolorist), Christie Scheele (Kolorist), Jim Shooter (Redakteur), Mary Jo Duffy (Redakteur), Michael Higgins (Redakteur)
Star Wars Special Edition: A New Hope (18.04.2017)Star Wars: A New Hope – The Special Edition (Comic)
Bruce Jones (Autor), Eduardo Barreto (Zeichner, Tuschezeichner), Al Williamson (Tuschezeichner), Carlos Garzón (Tuschezeichner), Cary Porter (Kolorist), James Sinclair (Kolorist), Bob Cooper (Redakteur), Dave Land (Redakteur)
Episode I: The Phantom Menace #1 (05.05.1999)Star Wars Episode I: The Phantom Menace (Comic)
Henry Gilroy (Autor), Rodolfo Damaggio (Zeichner), Al Williamson (Tuschezeichner), Dave Nestelle (Kolorist), Harold MacKinnon (Kolorist), Dave Land (Redakteur)
Masters Series #9: Episode II – Angriff der Klonkrieger (13.10.2014/16.02.2015)Star Wars Episode II: Attack of the Clones (Comic)
Henry Gilroy (Autor), Jan Duursema (Zeichner), Ray Kryssing (Tuschezeichner), Chris Horn (Kolorist), Dan Jackson (Kolorist), Dave McCaig (Kolorist), Dave Nestelle (Kolorist), Digital Chameleon (Kolorist), Jason Hvam (Kolorist), Dave Land (Redakteur)
Masters Series #11: Star Wars Episode III – Die Rache der Sith (20.07.2015)Star Wars Episode III: Revenge of the Sith (Comic)
Christopher Cerasi (Autor), Douglas Wheatley (Zeichner), Chris Chuckry (Kolorist), Randy Stradley (Redakteur)
Eintrag erstellt von: Florian. Letzte Änderung von: .